Sneeuwkettingen4u
Sneeuwkettingen4u
Seit 2014 sind wir mit Sneeuwkettingen4u Ihr verlässlicher Partner für Traktionslösungen auf dem niederländischen Markt. Dank unserem Online-Auftritt zeichnen wir uns durch erstklassigen Kundenservice, fundierte Beratung und Qualitätsprodukte aus. Dies, kombiniert mit unserem herausragenden After-Sales-Service und einer großzügigen Garantie, hat uns hervorragende Kundenbewertungen eingebracht. Seit 2023 sind wir auch als Schneeketten4u in Deutschland aktiv. Mit unseren Lagern vor Ort garantieren wir in Deutschland und Österreich ein einzigartiges Kundenerlebnis: attraktive Preise, schnelle Lieferzeiten, umfassende Beratung und eine breite Produktpalette rund um Schneeketten. Überzeugen Sie sich selbst auf Schneeketten4u.

Mark T.
Snelle (de)montage en betrouwbare kettingen. Zeer goede koop dus!
George S.
Met vier klikken heb ik de sneeuwkettingen die voor mijn auto geschikt zijn op het scherm. Het merk- en type auto aangeven is al voldoende.
Daarna een keuze maken uit de aanbevolen kettingen en klaar.Top

Het wachten is nog (even) op de levering, maar tot nu toe ben ik erg tevreden.

Steven D.
- Kan BTW nummer niet opgeven (heb het nu bij firmanaam gezet)
- Meteen na (spijtig) bestelling en betaling vond ik zelfde product ruim *** euro goedkoper bij ***, ook meteen leverbaar
Maaike D.
Professionele hulp en vlotte levering
J.A.M. L.
Goede website met veel relevante documentatie inclusief specifiek advies per auto model
Ronnie S.
Fijn contact
Jan P.
Ik ben super goed geholpen via de telefoon omdat ik er via de website niet goed uit kwam. Kundig te woord gestaan en ook qua levering top geregeld (ik moest snel weg dus we hebben samen een geitenpaadje bedacht zodat ik op tijd de kettingen had). Daarna nog gebeld of alles in orde was gekomen. Top dus! Gerust bestellen daar!
Philip F.
Wij hadden vlak voor onze skivakantie sneeuwkettingen besteld. Helaas kwam door heftige sneeuwval en de koeriersbeperkingen in NL de levering te laat bij ons binnen.
We konden de sneeuwkettingen zonder problemen na onze vakantie retourneren en het betaalde bedrag werd gelijk teruggestort. Goede service! Dankjewel
De sneeuwkettingen hebben we overigens uiteindelijk elders gehuurd.
Henk P.
Binnen 24 uur in geweldig. Kettingen kan ik natuurlijk pas in de sneeuw gebruiken. Maar daar heb alle vertrouwen in.
Kees N.
Op 1 janusri 2026 heb ik 2 paar verschillende sneeuwkettingen besteld en afgerekend. Ik heb dat in een order gedaan.
Een pasr werd binnen een week geleverd, prima gedaan. Het tweede paar liet op zich wachten, na telefonisch contact , duurde het weer een week voordat het tweede pasr werd geleverd. Twee bedtellingen binnen een order is blijkbaar een probleem. Helaas kwam de tweede levering te laat voor onze wintersport, gelukkig deden zich geen situaties voor waarvoor kettingen nodig waren.
Maar dat had ook anders kunnen zijn.
Mijn advies is om naar de order opvolging te kijken of anders op dewebsite deze beperking uitdrukkelijk te vermelden.